Over ons

Even voorstellen,

Mijn naam is Arjan Kikkert en ben oprichter van Bandenreparatiematerialen.nl

Ik ben ruim 20 jaar actief in de bandenbranche. Sinds januari 2016 is de webshop Bandenreparatiematerialen.nl actief. Hiermee richten wij ons op het online verkopen van bandenreparatie materialen en gereedschappen. Onze afnemers zijn transporteurs en (garage)bedrijven uit heel Nederland.

 

De webshop bandenreparatiematerialen.nl

Alles voor banden en wielen!

Als grootste online specialist in hoogwaardige bandenreparatie materialen en gereedschappen, kunnen wij voor u  materialen leveren voor bijna alle soorten banden en bandschades.

Gedetailleerde productinformatie kunt u op onze website vinden, maar natuurlijk kunt u ook de gewenste informatie aanvragen via info@bandenreparatiematerialen.nl

Bandenreparatiematerialen.nl levert een compleet assortiment bandenservice materiaal met een meerdere merken strategie: A-merken, B-merken, maar ook budgetmerken. Ook voor de wiel- en kleefgewichten leveren wij OE-merken zoals Trax, maar ook het budgetmerk Eco. Voor bandenreparatie materiaal leveren we natuurlijk bekende A-merken. De kwaliteit van deze producten is aantoonbaar gewaardeerd en geaccepteerd door bedrijven die deze producten al vele jaren gebruiken.

Gereedschappen.

Bandenreparatiematerialen.nl kan een compleet assortiment gereedschappen leveren afgestemd op alles rondom “banden & en wielen” Binnen ons assortiment hebben we diverse sterke merken o.a. SW-stahl, AC cricks, Eurodainu Michelin bandenklokken, Schrader digitale bandenspnningsmeters, Profiler TPMS-diagnosetools.

Kwaliteit.

Ons assortiment blijft altijd actueel en zo kunnen wij onze klanten als specialist van bandenservice materiaal optimaal bedienen. Producten die wij aanbieden worden in vrijwel alle landen van de wereld verkocht en onder alle omstandigheden toegepast. Alle door ons geleverde producten vallen onder de fabrieksgarantie. Als specialist staat bij Bandenreparatiematerialen.nl de kwaliteit voorop.

Technische ondersteuning & Training.

Ons team van medewerkers bestaat uit professioneel opgeleide experts en zijn vakkundig onderricht in de alle technische aspecten rondom banden & wielen. Zij kunnen klanten deskundig adviseren en trainen over de actuele zaken betreffende bandenreparatie, balanceertechniek, TPMS, etc. Dit kan op locatie maar is ook mogelijk in onze trainingsruimte. Neem voor meer informatie contact op via info@bandenreparatiematerialen.nl

Kortom:

Bandenreparatiematerialen.nl is een gerenommeerde online aanbieder van bandenreparatie materialen en gereedschappen voor personenauto’s, vrachtauto’s, landbouw en motor voertuigen.

Uw voordelen.

*    Producten uit voorraad leverbaar.
*    Bestellen via internet (veilig en snel)
*    Bestellingen vanaf € 75,00 géén verzendkosten.
*    Online bestellen wanneer het u uitkomt.
*    Wilt u een demonstratie van één van onze producten? Wij komen naar u toe!
*    Altijd een vertegenwoordiger bij u in de buurt!
*    Wij verkopen materialen en gereedschappen voor een professionele bandreparatie.
*    Leveringen binnen 24 uur, mits u voor 15:00 uur besteld.


Wilt u een demonstratie van één van onze producten of wilt u graag een afspraak met een van onze vertegenwoordigers maken? stuur dan een e-mail naar info@bandenreparatiematerialen.nl Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.